06 - 29 152 366 info@franchisevisie.nl
Over mij

Mijn naam is Ellen Siebes, moeder van 2 geweldige jongens en al bijna 14 jaar getrouwd en 24 jaar samen met Roy.

Ik ben iemand die niet van de 9 tot 5 mentaliteit is en altijd opzoek naar uitdaging in mijn werk.

Nieuwe dingen ontdekken en leren, de ochtend beginnen en niet weten waar en hoe hij ’s avonds eindigt. Dit gecombineerd met een zeer ondernemende man heeft ertoe geleid dat wij 9 jaar geleden samen een eigen bedrijf als franchisenemer van de SNS zijn gestart.

Binnen een jaar hadden wij 2 winkels en binnen 3 jaar waren wij de trotse eigenaar van 4 winkels en 16 man personeel. Deze eerste 3 jaren heb ik ervaren als spannend, uitdagend, dynamisch maar vooral als een enorme leerschool. Er staat nu een geweldig bedrijf waar ik enorm trots op ben.

In de begin jaren was het vooral hollen, brandjes blussen en eigenlijk elke keer achter de feiten aan lopen. Tijd om echt structuur neer te zetten was er niet. Totdat het besef er kwam dat we hier toch echt behoefte aan hadden.

De taakverdeling hebben we toen heel strikt verdeeld.. Roy de “voorkant”, de verkoop en het aansturen van het personeel en ik de “achterkant” zoals de boekhouding, salarisadministratie, verzuim, verbouwingen, contracten met leveranciers onderhouden, wet en regelgeving en ga zo maar verder. Dit heeft ertoe bij gedragen dat Roy kan doen waar hij goed in is en ik me volledig kan focussen op de stabiliteit en structuur van het bedrijf waar ik goed in ben.

Wanneer je zo explosief groeit moet je structuur en duidelijkheid in je bedrijf brengen zodat iedereen op dezelfde manier werkt en voor iedereen duidelijk is wat men kan verwachten en wat er van hen verwacht wordt. Dit heb ik mede gedaan door een personeelshandboek te schrijven met alle geschreven en ongeschreven regels, door een Sharepoint te bouwen waar iedereen hun bestanden op kwijt kan en waar iedereen op de hoogte wordt gehouden doormiddel van een nieuwsitem en processen op een logische manier op te zetten dat het voor iedereen werkbaar is. Echt enorm leuk om te doen en om te zien dat mede door deze structuur je bedrijf staat als een huis.

Maar dan begint het toch weer te kriebelen. Je bedrijf staat en dan? Dan ga je op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze was al snel gevonden want ik kwam erachter dat het niet zo vanzelfsprekend is dat er structuur in een franchiseonderneming is want de meeste franchisenemer runnen hun bedrijf in hun eentje en zijn zowel bezig met de voorkant en de achterkant bungelt er maar wat bij. Het wel bekende brandjes blussen. Dus wat is er nu mooier om al mijn opgedane ervaring en kennis met nieuwe en bestaande franchisenemers te delen!

Zo is Franchise Visie ontstaan.

Ik gun mijn klanten ook het succes die ik heb mogen ervaren daarom ga ik startende en bestaande franchise-ondernemingen helpen met het op zetten van een onderneming waar je voldoeningen uit kunt halen en trots op kunt zijn. Dit door structuur in je bedrijf te brengen zodat jij je kunt focussen op wat jij goed kan en leuk vindt en dan komt het succes gegarandeerd.